Informació bàsica sobre Protecció de Dades

ResponsableALL WAYS ACTION S.L
FinalitatPrestació de serveis online
Gestió de usuaris web
Comunicacions comercials relacionades amb els nostres serveis
LegitimacióConsentiment exprés e interès legítim
DestinatariNo es cedeixen dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional
Informació addicionalPot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a les clàusules annexes que es troben a www.allways.cat/politica-de-privadesa

A ALL WAYS ACTION S.L. treballem per oferir-te a través dels nostres productes i serveis la millor experiència possibles. En alguns casos, és necessari recavar la informació per a aconseguir-ho. Ens importa la teva privacitat i creiem que hem de ser transparents al respecte.

Per això, i a efectes del previst al REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016 (en endavant, “RGPD”) relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i la LLEI 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (en endavant, “LSSI”, ALL WAYS ACTION S.L. informa a l’usuari que, com responsable del tractament, incorporarà les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris en un fitxer automatitzat.

El nostre compromís comença per explicar-te el següent:

  • Es recullen les teves dades perquè l’experiència d’usuari millori, atenent els teus interessos i necessitats.
  • Som transparents amb relació a les dades que obtenim sobre tu i la raó perquè ho fem.
  • La nostra intenció és oferir-te la millor experiència possible. Per això, quan utilitzem la teva informació personal ho farem sempre complint la normativa, i quan sigui necessari, sol·licitarem el teu consentiment.
  • Entenem que les teves dades et pertanyen. Per tant, si decideixes no autoritzar-nos a processar-les pots sol·licitar
  • que deixem de tractar-les.
  • La nostra prioritat consisteix a garantir la teva seguretat i tractar les teves dades d’acord amb la normativa europea.

Si desitges obtenir més informació sobre el tractament de les teves dades, consulta els diferents apartats de la política de privacitat que es troben a continuació:

¿Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?